• Odesílání mezi svátky

    ------------------------------------------------------------- Zboží do Vánoc, prosím, objednávejte PPL do 16.12.2019, Geisem do 17.12.2019, pak už nemusí přepravce balíčky doručit. My budeme zásilky odesílat běžným způsobem, ale na konci roku jsou dopravci přetíženi, a termín doručení zásilky se může prodloužit. ------------------------------------------------------------- Odesíláme i mezi svátky (přepravce Geis, PPL). Dále již klasicky od 2. ledna 2020. -------------------------------------------------------------
  • Žebříček nejprodávanějších přístrojů

Slevy

Napsali o nás

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
výborná komunikace a vstřícnost. Vřele doporučuji

2019-11-21

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Při dotazu na mail, mi bylo do hodiny zavoláno a probrán dotaz a dostala jsem i spoustu dalších rad, podle kterých jsem si sušičku objednala.

2019-07-22

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Jsem moc ráda, že jsem si odšťavňovač objednala právě na tomto ehopu! Skvělý přístup k zákazníkovi a je vidět, že to pána moc baví (viz video recenze, !super nový web! apod). Děkuji za to, co děláte! :)

2019-03-5

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Sami používají, co prodávají ! Doporučuji !

2019-02-12

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Pan Standa byl opravdu s námi trpělivý a vše nám vysvětlil (i několikrát :). Dodané produkty jsou super a určitě nás nezklamaly.

2019-01-1

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Jsem velice moc spokojená . Velmi slušné a milé jednání po telefonu. Po odeslání zboží následující pracovní den bylo doručeno.

2018-12-17

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Vřele nákup v tomto obchodě doporučuji. Mají přehledné webové stránky, velmi kvalitní zboží a také příjemný a ochotný přístup k zákazníkovi. Rádi také poradí pří nákupu s výběrem zboží.

2018-06-5

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Milé a ochotné jednání. Rychlé vyřízení objednávky. Velké plus má názorná ukázka na videu.

2018-06-1

Fantomas
5.005.005.005.005.00
Ochotný, komunikativní a nadšený prodávající, rozumí tomu co prodává. K výrobkům jsou na eshopu přehledná srozumitelná videa. Pozdravuji nejdůležitějšího odborníka firmy - hlavního odšťavovače Stáníka.

2018-04-23

Eva
5.005.005.005.005.00
Můžu jedině doporučit - příjemné a rychlé jednání. Dokonce jsem dostala radu koupit si levnější, ale výkonnější produkt a jsem plně spokojena.

2018-03-1

Petr Horák
5.005.005.005.005.00
Doporučuji pro ostatní zákazníky obchod, pro velmi dobrou komunikaci se zákazníkem, vstřícnost k zákazníkovi, široký sortiment velmi kvalitního zboží a rychlost dodání zboží.

2018-01-20

Oliver
5.005.005.005.005.00
Nenakupoval jsem v tomto obchodu poprvé. Prodejce je velice ochotný, pokud máte nějaký dotaz ke zboží, tak po telefonu i přes email Vám rád poradí. O zboží které prodává ví hodně díky vlastním důkladným recenzím, které sám provádí a zveřejňuje je na Youtube.

2017-12-4

Lída.K
5.005.005.005.005.00
***Poděkování*** Dobrý den, pane Stando, právě mi dorazil ten úžasný, kouzelný a krásný pomocník OmniBlend V, ta šedá barva je perfektní :-) Musím Vám ihned napsat, že jsem ze stroje a obzvláště z Vašeho přístupu naprosto nadšena! Mockrát Vám srdečně děkuji za velmi rychlé dodání, osobní přístup, spoustu milých a praktických dárečků a za přiloženou parádní knihu navíc, WOW! Už se moc těším, jak se do ní začtu :-) Udělal jste mi opravdu obrovskou radost a za to Vám děkuji… Přeji Vám a Vaší milé rodině jen to dobré a spoustu dalších, stejně nadšených, zákazníků :-) S pozdravem a přáním krásného dne, Lída Koukalová

2017-08-14

Karkulka
5.005.005.005.005.00
Při telefonické radě byl majitel obchodu moc milý,ochotně mi všechno vysvětlil, nabídl,že pokud pošlu potvrzení o platbě, zboží odešle ještě, než bude mít připsány peníze.Mixér dorazil hned, naprosto v pořádku. Je úžasný, od té doby v něm několikrát denně připravujeme zeleninové smoothie pro mne a ovocné pro děti.Umixuje opravdu všechno,odpadá práce s krájením na malé kousky,např. pomeranče,jablka,mrkve...tam dávám celé.

2017-05-12

Ana
5.005.005.005.005.00
Nevěděla jsem o odšťavňovačích vůbec nic a pan Korbel mi trpělivě vše vysvětloval telefonicky i mailem, poradil mi, jsem velmi spokojená. Děkuji mu za to.

2016-12-5

Prohlášení o péči věnované soukromí a utajení osobních údajů.
 
 

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost Stanislav Korbel, IČ:86973959 se řídí při zpracování informací o zákaznících platnými zákony České republiky, zejména zákonem o ochraně osobních údajů 101/2000 Sb. Veškeré informace o zákaznících slouží výhradně pro interní potřebu společnosti, kromě nezbytného kontaktu a údajů o adrese, které jsou v případě dopravy zboží předávány přepravním společnostem.

 

Co shromažďujeme?

Shromažďujeme informace zadané do fakturačních formulářů. Povinnými údaji jsou jméno a příjmení nebo firma, e-mail, telefon, ulice, město a PSČ. Díky tomu jsme schopni Vás přiřadit k Vašemu účtu, který u přihlášených uživatelů obsahuje historii nákupů.

 

Jak lze manipulovat s osobními údaji?

Osobní údaje o zákaznících shromažďujeme po dobu jejich zpracování. Zákazník může své údaje snadno měnit po přihlášení na stránkách e-shopu. Osobní údaje je také možno vymazat z databáze společnosti. Písemné žádosti zasílejte na e-mail info@zdravinadlani.cz

 

K čemu tyto údaje používáme?

Potřebujeme znát adresu, na kterou máme zboží dopravit, kontaktovat Vás v případě doplňujících dotazů nebo Vám poradit či doporučit produkty naší nabídky. Celkově nám usnadňují komunikaci se zákazníky.

 

Cookies

Cookies používáme jen k zajištění služeb e-shopu, nijak je nezkoumáme. V souladu se směrnicemi EU Vás proto na našich stránkách nemusíme obtěžovat požadavkem na souhlas s jejich využíváním.

 

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Získáváme váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.