Napsali o nás

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
skvělý osobní přístup provozovatele. skvělá instruktážní videa. pán tím žije a rozumí problematice. okamžitá reakce a konzultace výběru. fakt na jedničku s hvězdičkou. díky MK

2020-06-8

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
My zde nakupujeme pravidelně a vždycky je velká spokojenost. Pan Standa vždy vše vysvětlí a správně doporučí.

2020-05-12

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
výborná komunikace a vstřícnost. Vřele doporučuji

2019-11-21

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Při dotazu na mail, mi bylo do hodiny zavoláno a probrán dotaz a dostala jsem i spoustu dalších rad, podle kterých jsem si sušičku objednala.

2019-07-22

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Jsem moc ráda, že jsem si odšťavňovač objednala právě na tomto ehopu! Skvělý přístup k zákazníkovi a je vidět, že to pána moc baví (viz video recenze, !super nový web! apod). Děkuji za to, co děláte! :)

2019-03-5

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Sami používají, co prodávají ! Doporučuji !

2019-02-12

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Pan Standa byl opravdu s námi trpělivý a vše nám vysvětlil (i několikrát :). Dodané produkty jsou super a určitě nás nezklamaly.

2019-01-1

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Jsem velice moc spokojená . Velmi slušné a milé jednání po telefonu. Po odeslání zboží následující pracovní den bylo doručeno.

2018-12-17

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Vřele nákup v tomto obchodě doporučuji. Mají přehledné webové stránky, velmi kvalitní zboží a také příjemný a ochotný přístup k zákazníkovi. Rádi také poradí pří nákupu s výběrem zboží.

2018-06-5

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Milé a ochotné jednání. Rychlé vyřízení objednávky. Velké plus má názorná ukázka na videu.

2018-06-1

Fantomas
5.005.005.005.005.00
Ochotný, komunikativní a nadšený prodávající, rozumí tomu co prodává. K výrobkům jsou na eshopu přehledná srozumitelná videa. Pozdravuji nejdůležitějšího odborníka firmy - hlavního odšťavovače Stáníka.

2018-04-23

Eva
5.005.005.005.005.00
Můžu jedině doporučit - příjemné a rychlé jednání. Dokonce jsem dostala radu koupit si levnější, ale výkonnější produkt a jsem plně spokojena.

2018-03-1

Petr Horák
5.005.005.005.005.00
Doporučuji pro ostatní zákazníky obchod, pro velmi dobrou komunikaci se zákazníkem, vstřícnost k zákazníkovi, široký sortiment velmi kvalitního zboží a rychlost dodání zboží.

2018-01-20

Oliver
5.005.005.005.005.00
Nenakupoval jsem v tomto obchodu poprvé. Prodejce je velice ochotný, pokud máte nějaký dotaz ke zboží, tak po telefonu i přes email Vám rád poradí. O zboží které prodává ví hodně díky vlastním důkladným recenzím, které sám provádí a zveřejňuje je na Youtube.

2017-12-4

Lída.K
5.005.005.005.005.00
***Poděkování*** Dobrý den, pane Stando, právě mi dorazil ten úžasný, kouzelný a krásný pomocník OmniBlend V, ta šedá barva je perfektní :-) Musím Vám ihned napsat, že jsem ze stroje a obzvláště z Vašeho přístupu naprosto nadšena! Mockrát Vám srdečně děkuji za velmi rychlé dodání, osobní přístup, spoustu milých a praktických dárečků a za přiloženou parádní knihu navíc, WOW! Už se moc těším, jak se do ní začtu :-) Udělal jste mi opravdu obrovskou radost a za to Vám děkuji… Přeji Vám a Vaší milé rodině jen to dobré a spoustu dalších, stejně nadšených, zákazníků :-) S pozdravem a přáním krásného dne, Lída Koukalová

2017-08-14

Prohlášení o péči věnované soukromí a utajení osobních údajů.
 
 

Podmínky ochrany osobních údajů

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Stanislav Korbel, IČ:86973959, Antala Staška 1154/8, 37007 České Budějovice (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou info@standakorbel.cz.
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Zákonný důvod zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  2. plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR (dále jen „Plnění smlouvy“),
  3. oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR (dále jen „Oprávněný zájem“),
  4. Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby (dále jen „Souhlas“).
  5. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

Účel zpracování, kategorie, zdroje a příjemci osobních údajů

Zákonný důvod

Účel

Údaje

Zdroj údajů

Příjemci osobních údajů (zpracovatelé)

Plnění smlouvy

Odpověď na poptávku zaslanou přes kontaktní formulář

Osobní údaje klientů (e-mail)

Kontaktní formulář

Subdodavatelé, mailingové služby, cloudová úložiště

Oprávněný zájem

Poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů)

Kontaktní údaje klientů

Informace z objednávek

Mailingové služby, cloudová úložiště, subdodavatelé

Oprávněný zájem

Běžná analýza návštěvnosti, odhalování chyb serveru a prevence podvodů a útoků na server

Po dobu 50 měsíců: IP adresy a údaje o prohlížení webu, zobrazené stránky a akce na stránce.

Pohyb uživatele na webu, zobrazení stránky s chybou

Google Analytics, webhostingové služby a případně další analytické služby

Oprávněný zájem

Zajištění funkčnosti diskuzí

Cookies třetích stran

Registrace uživatele na webu Disqus.com

Disqus

Souhlas

Cílená reklama (retargeting)

Po dobu max. 13 měsíců: Cookies třetích stran, IP adresy, údaje o prohlížeči a údaje o prohlížení webu

Zobrazení určitých stránek na webu

Reklamní platformy umožňující retargeting (AdWords, Sklik, Facebook)

Souhlas

Získání demografických přehledů ve statistikách návštěvnosti

Cookies třetích stran, demografické údaje (věk, pohlaví, zájmy, zájem o koupi a další kategorie)

Cookie soubor DoubleClick, inzertní ID Android, ID iOS pro inzerenty

Google Analytics

Souhlas

Marketing a propagace webu

E-maily, jména potenciálních zákazníků, IP adresy a další technické identifkátory

Formulář pro newsletter

Webhostingová společnost a služby pro rozesílání e-mailů

  

Doba uchovávání údajů

  1. Pokud není v předchozích bodech uvedeno jinak, Správce uchovává osobní údaje
  2. po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  3. po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  4. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

Cookies

  1. Jsou-li v bodě III. mezi osobními údaji uvedeny soubory cookies, platí pro jejich zpracování následující pravidla.
  2. Pravidla pro používání nebo zablokování cookies si může každý uživatel nastavit ve svém internetovém prohlížeči, čímž dává najevo svůj souhlas s jejich zpracováním. Můžete se podívat na návod na zablokování cookies.
  3. Uživatel si může nastavit povolení nebo odmítnutí veškerých nebo pouze některých souborů cookies (např. cookies třetích stran). Zablokování souborů cookies může mít negativní vliv na použitelnost webové stránky a služby.
  4. Na tomto webu je návštěvníkům, kteří souhlasí s umístěním cookies do svého prohlížeče prostřednictvím patřičného nastavení chování ke cookies jednotlivých prohlížečů umístěna informace od následujících společností:
  5. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb, úložiště dat a souborů, analytických nástrojů a služeb pro přímý marketing.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR,
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
    • Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména …
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.