Bretaňské fazole

Bretaňské fazole

 

 

Přísady:

  • 1 větší cibule
  • mouka
  • předvařené bílé fazole
  • sterilované červené
  • rajský protlak nebo pyré
  • olej na smažení
  • kmín mletý
  • sůl



Postup:
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a dáme smažit na větším množství oleje. Když cibulka začne zlátnout, tak přidáme mouku a pořádně promícháme, podlijeme studenou vodou nebo vývarem. Přidáme rajský protlak, vývarovou kostku a přisypeme předvařené fazole, které vaříme dle návodu na krabičce. Na konci varu přidáme sterilované fazole (pokud se nemusejí vařit). Podáváme s chlebem nebo Rýží Natural

 

 

  …   další

Naše menu vyberte si

Zdraví na dlani V bavlnce Zdarma eShop Úsměv pro děti - videopřednášky o dětech