10-17. Šťáva z plodů kaki

 

     Kaki jsou velice sladké ovocné plody, podobné rajským jablíčkům (nazývají se také persimony nebo datlové ryngle).

 

     Obsahují více než 66 % vody a mnoho uhlovodanů. Měli byste je jíst nebo z nich připravovat šťávu, jen když jsou úplně zralé.

 

     Jenom tehdy je cukr plnohodnotně vytvořen. Jsou bohaté na draslík a hořčík a obsahují jisté množství fosforu (jestliže ještě nejsou zcela zralé). Plody kaki a jejich šťáva mají projímavý účinek. 2

 

 

předchozí   …   další

Upozornění

Je pochopitelné, že při závažných onemocněních je lékařská pomoc nevyhnutelná a omezit se v takových případech na léčení svépomocí může být životu nebezpečné. Rady a doporučení, se kterými se setkáte na těchto stránkách, tedy v žádném případě nemají nahradit lékaře. Jejich cílem je spíše prevence různých onemocnění rozšíření všeobecných znalostí a informování o významu přírodních léčivých sil, aby si čtenář v případě potřeby mohl sám pomoci jednoduchými a přirozenými prostředky. Autoři nemohou ručit za následky vyplývající ať už ze správného, či nesprávného použití metod a receptů, které jsou prezentovány.


Naše menu vyberte si

Zdraví na dlani V bavlnce Zdarma eShop Úsměv pro děti - videopřednášky o dětech