Otylost - nemoc ze sacharidů

Otylost - nemoc ze sacharidů

     Otylost je jednou z nejnebezpečnějších nemocí, která má původ v přejídání se vařenou, na škrob
bohatou stravou! Syrová strava tě přebytečných kilogramů zbaví nejrychleji!

 

    Co je syrové... chutná, voní a vypadá nejlépe. Jez pouze máš-li skutečný hlad, toužíš-li po přírodou připravené čerstvé stravě!

 

     Musíš znovu poznat rozdíl mezi hladem a chutí! Touha po vařené, kořeněné stravě je pouze sváděním
chutí! Tato nesprávná chuť způsobuje otylost, protože není zaručeno přirozené trávení s velkým množstvím
syrových enzymů, které obsahuje přírodní strava. Tvé trávicí schopnosti se ochromují!

 

     Výsledkem je nadmuté tkanivo plné vody, které všechny ostatní orgány omezuje v jejich činnosti.
Především klouby! Otylí by svou nadváhu měli stále nosit ve tvaru betonového bloku, aby viděli, co tělu
způsobují!

 

     Otylí jsou nemocní ze sacharidů!
přesněji: Jsi otylý, protože jíš příliš mnoho sacharidů obsahujících škrob (vařených a smažených) jako jsou chléb, obilí, mouka a brambory! Oproti obilí brambory obsahují jen 10% škrobu a jsou zásadité. Chutnají však syrové? Víš přece: žádné tepelné zpracování! Dokážeš-li tyto potraviny vyloučit, nebudeš mít s váhou problémy!

 

Novinky

 

 

 

     Se syrovou stravou, nejlépe syrovou ovocnou, přebytečná kila mizí rychlíkovým tempem. Zbavit se
nadváhy je však pouze jedna stránka mince. Druhou je, abys přitom zůstal, aby ses stal, činorodým
a stravoval se zdravě. Všechny odtučňovací kúry, které pouze počítají kalorie, jsou k ničemu. 90% těchto "dietářů" zase rychle tloustne, jakmile se vrátí ke své šlendriánské stravě. Při metodě syrové stravy nejenže dosáhneš superštíhlosti, ale navíc získáš vysokou vitalitu a energii!

 

     Téměř každý druhý člověk je otylý a trpí všemi z toho plynoucími problémy. V USA jsou problémy s otylostí podstatně horší, především u mládeže! Stále žvýká, nejen žvýkačky, ale také kandované ovoce, koláče apod. K tomu samozřejmě pije standardní nápoj - kokakolu a jí obrovské množství mražených krémů. "Tuky všech druhů (včetně másla) se v přírodě vůbec nevyskytují," řekl profesor Ehret, "proto nejsou stravou vhodnou pro člověka!"

 

     Má naprostou pravdu, protože všechny tuky jsou dílem člověka, ani máslo přímo nedodává samotná kráva. S konzumací tuků samozřejmě přímo souvisí otylost, protože tuky mají trojnásobné množství kalorií.

 

     Téměř všechny tuky jsou tepelně zpracovány a většinou se konzumují s jinými mrtvými potravinami. Přitom se zcela změní. Zpravidla se ukládají do tukových polštářů. Předtím se však snáze stravitelné sacharidy změní v ovocný cukr. Samozřejmě především bílý, průmyslově vyrobený cukr a bílá mouka. Jsou nenasycené tuky, které jsou nabízeny ve "zdravých" margarínech a olejích, lepší? Mají přece snižovat hodnoty cholesterolu v krvi. V krvi ano, ale celé vrstvy těchto "dobrých", vysoce nenasycených tuků se usazují v tkáních a na stěnách tepen.

 

předchozí   …   další

Naše menu vyberte si

Zdraví na dlani V bavlnce Zářící zdraví Kosmetika Dáša Úsměv pro děti - videopřednášky o dětech Jana-masáže

Videa Video recenze