Koření

 

     Vítejte v sekci "Koření na dlani".

 

     Autoři serveru "Zdraví na dlani" jedí pouze syrovou stravu, tzn. my svou stravu nevaříme, zachováváme v ní všechny živé enzymy a látky potřebné k životu.

      Všechny uvedené druhy koření můžete přidat do svých zeleninových salátů.

 

     Pro ty z vás, kteří přesto jsou zvyklí svou potravu nejdříve zničit vařením, uvádíme i další způsoby použití koření, oddělené vodorovnou linkou. Zbavte se, prosím, tohoto špatného návyku, zjistíte, že spousta nemocí (od bolesti hlavy, přes chřipku, vředy, hemoroidy, zácpu až po např. rakovinu střeva) se vám bezpečně vyhne - je to ověřeno nejdelším výzkumem v historii lidstva v oblasti výživy - viz dr. Norman W. Walker.

 

 

     Tyto stránky vznikly s laskavým přispěním pani kořenářky z obchůdku "U kořenářky" České Budějovice, která poskytla materiál.. 

 

 

Podstránky

Anýz

Bazalka

Bobkový list - vavřín

Celer

Cibule

Česnek

Dobromysl

Galgan

Hořčice

Hřebíček

Kmín kořenný (luční)

Křen selský

Kurkuma

Libeček

Majoránka zahradní

Máta peprná

Mateřídouška úzkolistá (obecná)

Meduňka lékařská

Muškátový květ a oříšek

Nové koření

Paprika

Pažitka

Pepř

Petržel

Rozmarýn lékařský

Saturejka zahradní

Skořice

Šalvěj lékařská

Tymián

Vanilka

Yzop lékařský

Zázvor


Naše menu vyberte si

Zdraví na dlani V bavlnce Zdarma eShop Úsměv pro děti - videopřednášky o dětech