10-42. Šťáva z růžičkové kapusty

 

     Šťáva z růžičkové kapusty se šťávou z karotky, zelených fazolek a hlávkového salátu dodává kombinaci minerálií, která přispívá k zesílení a obnovení výroby inzulínu ve slinivce břišní. Z tohoto důvodu je velmi ceněna u diabetu (cukrovky).

 

     Musíme se však zříci všech koncentrovaných škrobů a výrobků z cukru a případně podpořit očistu organizmu od usazenin odpadových látek výplachy střeva. 2

 

 

předchozí   …   další

Upozornění

Je pochopitelné, že při závažných onemocněních je lékařská pomoc nevyhnutelná a omezit se v takových případech na léčení svépomocí může být životu nebezpečné. Rady a doporučení, se kterými se setkáte na těchto stránkách, tedy v žádném případě nemají nahradit lékaře. Jejich cílem je spíše prevence různých onemocnění rozšíření všeobecných znalostí a informování o významu přírodních léčivých sil, aby si čtenář v případě potřeby mohl sám pomoci jednoduchými a přirozenými prostředky. Autoři nemohou ručit za následky vyplývající ať už ze správného, či nesprávného použití metod a receptů, které jsou prezentovány.


Naše menu vyberte si

Zdraví na dlani V bavlnce Zdarma eShop Úsměv pro děti - videopřednášky o dětech